Praktijk info

Damering Psychologen is lid van de coöperatie Psyzorg Hoflanden (www.psyzorghoflanden.nl) een samenwerkingsverband van vrijgevestigde gz-psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen in de regio Haaglanden. Via dit samenwerkingsverband is het mogelijk om met grote SGGZ instellingen en huisartsenorganisaties in de regio samenwerkingsafspraken te maken voor een betere dienstverlening en kortere verwijsroutes.

Damering Psychologen voldoet aan alle eisen die de Wetgever, de Beroeps- en de Brancheorganisaties en de Zorgverzekeringen aan een vrijgevestigde psychologenpraktijk stelt.

Per 1 januari 2016 is Damering Psychologen geregistreerd als drager van het Keurmerk Basis GGZ. Het Keurmerk Basis GGZ is een kenmerk voor kwaliteit en doelmatigheid in de Basis GGZ.

Openingstijden
Consulten zijn uitsluitend op basis van afspraken. De praktijk is 4 dagen per week geopend. Van maandag t/m donderdag is er spreekuur van 9 tot 18 uur.

Bereikbaarheid
Telefoon: 070 – 386 04 08
E-mail: info@damering.nl
Website: www.damering.nl
Route: Route

Wanneer cliënten niet in staat zijn om naar de praktijk toe te komen, bestaat er de mogelijkheid voor consulten aan huis.

Zakelijk Damering Psychologen Voorburg BV
KvK: 58131299 geregistreerd bij KvK Haaglanden
Bank: NL59 SNSB 0862 8015 83

error: Content is protected !!