Wachtlijst

Damering Psychologen heeft gemiddeld 3 tot 5 plekken per week voor nieuwe cliënten. De zorgvraag is echter in de afgelopen maanden enorm gegroeid. Dit heeft tot gevolg dat wij intussen een behoorlijke wachtlijst hebben van cliënten die nog wachten op een behandeling.

Tot onze spijt is het vanaf half augustus weer mogelijk om nieuwe cliënten te verzekeren van een intake en aansluitend een start van de behandeling. Wanneer u op de wachtlijst wil dan kunt u via deze link het aanmeldformulier invullen. Wij nemen dan vanaf half juli contact met u op voor het inplannen van een intake.

Probeert u het ook bij andere psychologenpraktijken in de buurt. U kunt ook contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

Bij verwijzing via ZorgDomein kan de huisarts/verwijzer de actuele stand van de wachttijd zien. Zowel bij ZorgDomein als bij Vektis (www.vektis.nl) worden maandelijks de wachttijden geactualiseerd.

Wij bieden u ter overbrugging van de wachttijd de mogelijkheid aan om uw behandeling te starten met e-Health. Dit is een programma “Eerste stap naar herstel” welke u via de veilige app van Therapieland kan volgen. Wij sturen u na aanmelding desgewenst een uitnodiging en daarmee kunt u het programma starten. Voor meer informatie kunt klikken op deze link: Therapieland Eerste stap naar herstel.

Heeft u nog vragen stel ze gerust. U kunt een email sturen naar info@damering.nl of telefonisch contact opnemen op 070-386 04 04. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00-15.00 uur.

Belangrijk: Tussen intake en start van de behandeling is geen wachttijd.

(Geplaatst op 06-04-2022)

error: Content is protected !!