Wachtlijst

Damering Psychologen heeft gemiddeld 3 tot 4 plekken per week voor nieuwe cliënten. De zorgvraag is echter in de afgelopen maanden enorm gegroeid. Dit heeft tot gevolg dat wij intussen een wachtlijst hebben van cliënten die nog wachten op een behandeling.

Tot onze spijt is de wachttijd gegroeid naar 15 weken. Wanneer u op de wachtlijst wil dan kunt u via deze link het aanmeldformulier invullen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op voor het inplannen van een intake.

Probeert u het ook bij andere psychologenpraktijken in de buurt. U kunt ook contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

Bij verwijzing via ZorgDomein kan de huisarts/verwijzer de actuele stand van de wachttijd zien. Zowel bij ZorgDomein als via Zorgbeeld van de NZa worden maandelijks de wachttijden geactualiseerd. U kunt de wachttijden voor de GGZ terug vinden op de website: Kiezen in de GGZ

Wij bieden u ter overbrugging van de wachttijd de mogelijkheid aan om uw behandeling te starten met het e-Health programma “Eerste stap naar herstel”. Dit is een programma welke u via de veilige app van Therapieland kan volgen. Wanneer u dit programma volgt via Damering Psychologen is dit geheel kosteloos. Wanneer u dit programma wilt volgen kunt u dit op het aanmeldformulier aangeven. Wij sturen u dan een uitnodiging per email en daarmee kunt u het programma starten.

Voor meer informatie kunt klikken op deze link: Therapieland: Eerste stap naar herstel.

Heeft u nog vragen stel ze gerust. U kunt een email sturen naar info@damering.nl of telefonisch contact opnemen op 070-386 04 08. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00-15.00 uur.

Belangrijk: Tussen intake en start van de behandeling is geen wachttijd.

(Geplaatst op 03-06-2024)

error: Content is protected !!