Wachtlijst

Damering Psychologen heeft gemiddeld 3 tot 4 plekken per week voor nieuwe cliënten. De zorgvraag is echter in de afgelopen maanden enorm gegroeid. Dit heeft tot gevolg dat wij intussen een behoorlijke wachtlijst hebben van cliënten die nog wachten op een behandeling.

Tot onze spijt is de wachttijd gegroeid naar 10 weken. Wanneer u op de wachtlijst wil dan kunt u via deze link het aanmeldformulier invullen. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op voor het inplannen van een intake.

Probeert u het ook bij andere psychologenpraktijken in de buurt. U kunt ook contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor zorgbemiddeling.

Bij verwijzing via ZorgDomein kan de huisarts/verwijzer de actuele stand van de wachttijd zien. Zowel bij ZorgDomein als bij Vektis (www.vektis.nl) worden maandelijks de wachttijden geactualiseerd.

Wij bieden u ter overbrugging van de wachttijd de mogelijkheid aan om uw behandeling te starten met het e-Health programma “Eerste stap naar herstel”. Dit is een programma welke u via de veilige app van Therapieland kan volgen. Na het inplannen van de intake sturen we u een uitnodiging per email en daarmee kunt u het programma starten. Voor meer informatie kunt klikken op deze link: Therapieland Eerste stap naar herstel.

Heeft u nog vragen stel ze gerust. U kunt een email sturen naar info@damering.nl of telefonisch contact opnemen op 070-386 04 08. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00-15.00 uur.

Belangrijk: Tussen intake en start van de behandeling is geen wachttijd.

(Geplaatst op 20-03-2023)

error: Content is protected !!