Contact

Damering Psychologen
Fonteynenburghlaan 3V
2275 CX Voorburg
  info@damering.nl
  (070) 386 04 08

Waarneming voor cliënten in behandeling bij Damering Psychologen:

Bij mijn afwezigheid tijdens vakantie kunt u ten alle tijde een email sturen of de voicemail inspreken. Beide zullen minstens één keer per 24 uur worden gelezen of afgeluisterd en beantwoordt.

Bij spoed of in het geval van een crisissituatie neemt u contact op met uw huisarts of buiten kantooruren met de spoeddienst Hadoks op telefoonnummer 070-3469669 https://www.hadoks.nl/

Wanneer u na aanleiding van uw email of voicemailbericht niet kan wachten totdat ik terug ben van mijn afwezigheid zal ik u doorverwijzen naar een collega psycholoog.

Route

De praktijk is gevestigd in een appartement in de voormalige Fonteinkerk op de 5e etage, een lift is aanwezig.

Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. Om te kunnen parkeren in Voorburg heeft u een (blauwe) parkeerschijf nodig. U mag 2 uur met de blauwe parkeerschijf parkeren.

Met het openbaar vervoer kunt u bus 23 nemen en uitstappen bij de halte Diaconessenhuis. Het is dan nog 5 minuten lopen naar de Fonteynenburghlaan 3V.

Klachten en geschillen
Bij klachten en geschillen verwijs ik u naar onze privacy-statement en/of de website van de LVVP. Dit staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten.

error: Content is protected !!