Contact

Damering Psychologen
Kleine Laan 7
2271 AZ Voorburg
  info@damering.nl
  (070) 386 04 08

Bij vakantie en afwezigheid zal de waarneming worden geregeld. De waarnemer en de bereikbaarheid van de waarnemer vind u op deze plek op de website. U kunt ook contact opnemen met uw huisarts. De bereikbaarheid via voicemail en mail is ook tijdens de vakantie en afwezigheid gewaarborgd. Deze zal dagelijks worden beluisterd en bekeken.

Als er sprake is van een crisis buiten de openingstijden van uw huisarts of in het weekend, adviseren wij u contact op te nemen met Huisartsendienst Hadoks, 070 – 346 96 69 of info@hadoks.nl.

Route
Parkeren onder het station Voorburg (ca. 5 minuten lopen). Met de blauwe parkeerschijf mag u 2 uur parkeren. U loopt vervolgens de Herenstraat in (winkelstraat oude centrum). Bij de oude kerk in de Herenstraat gaat u rechts de Kerkstraat in richting de Vliet. De eerste mogelijkheid rechts is de Kleine Laan.

Met het openbaar vervoer kunt u bus 23, bus 45 en bus 46 nemen. Uitstappen bij de Laan van Heldenburg en u loopt via de oude kerk naar de Herenstraat en dan loopt u de Kerkstraat in richting de Vliet. De eerste mogelijkheid rechts is de Kleine Laan.

Klachten en geschillen
Bij klachten en geschillen verwijs ik u naar onze privacy-statement en/of de website van de LVVP. Dit staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten.

error: Content is protected !!