Contact

Damering Psychologen
Kleine Laan 7
2271 AZ Voorburg
  info@damering.nl
  (070) 386 04 08

Waarneming voor cliënten in behandeling bij Damering Psychologen:

Bij mijn afwezigheid tijdens vakantie kunt u ten alle tijde een email sturen of de voicemail inspreken. Beide zullen minstens één keer per 24 uur worden gelezen of afgeluisterd en beantwoordt.

Bij spoed of in het geval van een crisissituatie neemt u contact op met uw huisarts of buiten kantooruren met de spoeddienst Hadoks op telefoonnummer 070-3469669 https://www.hadoks.nl/

Wanneer u na aanleiding van uw email of voicemailbericht niet kan wachten totdat ik terug ben van mijn afwezigheid zal ik u doorverwijzen naar een collega psycholoog.

Route
Parkeren onder het station Voorburg (ca. 5 minuten lopen). Met de blauwe parkeerschijf mag u 2 uur parkeren. U loopt vervolgens de Herenstraat in (winkelstraat oude centrum). Bij de oude kerk in de Herenstraat gaat u rechts de Kerkstraat in richting de Vliet. De eerste mogelijkheid rechts is de Kleine Laan.

Met het openbaar vervoer kunt u bus 23, bus 45 en bus 46 nemen. Uitstappen bij de Laan van Heldenburg en u loopt via de oude kerk naar de Herenstraat en dan loopt u de Kerkstraat in richting de Vliet. De eerste mogelijkheid rechts is de Kleine Laan.

Klachten en geschillen
Bij klachten en geschillen verwijs ik u naar onze privacy-statement en/of de website van de LVVP. Dit staat voor landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten.

error: Content is protected !!