Berichtgeving COVID-19

Het coronavirus houdt ons momenteel allemaal in zijn ban. Net als andere praktijken heeft u als cliënt en ik als praktijkhouder en ook u als cliënt een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid de uitbreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarom gelden de volgende preventieve maatregelen:

Kom op tijd en niet vroeger dan de afgesproken tijd.

Wanneer u in een land met code oranje of code rood bent geweest, dan wil ik u vragen om tussen aankomst in Nederland en de volgende afspraak een periode van 2 weken in acht te houden en om uw gezondheid bijzonder goed in de gaten te houden.

Neem de dag voor en van de afspraak deze 6 vragen door om zeker te zijn dat de afspraak door kan gaan. Wanneer u 1 of meer vragen met “ja” beantwoordt, verzoek ik u contact op te nemen per telefoon 070-3860408 of per email info@damering.nl en dan wordt deze afspraak kosteloos geannuleerd.

1. Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van een testuitslag van een Coronatest?

2. Heeft u één of meerdere symptomen die passen bij Corona zoals:
– Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid?
– Verhoging (tot 38℃) of koorts (vanaf 38 ℃)?
– Plotseling verlies van reuk, smaak of beide?

3. Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?

4. Heeft u nu Corona of bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden?

5. Heeft u nu huisgenoten met Corona?

6. Bent u nu in quarantaine of zou u dit nu moeten zijn?

Deze maatregelen zullen voor ons allen een bescherming zijn zodat wij ons veilig kunnen voelen en ik mijn dienstverlening voor u kan blijven uitoefenen en gelden tot nader order.